Wie is Desiré?

Van kinds af aan heb ik altijd al geweten dat er meer tussen hemel en aarde is. Ik voelde, hoorde en zag magie die niet door anderen werd waargenomen.

Iedereen heeft een gave om mee te werken. Mijn kracht zit in de verbinding die mijn spirit team maakt met jouw energie. Via hen ontvang ik inzichten, woorden, beelden en ervaar ik de emoties van anderen.

Met Reiki, tarot & orakel, Mindfulness, holistisch masseren, numerologie, wicca, automatisch schrift en psychometrie ontdek ik elke dag weer iets nieuws over de spirituele wereld. Waarbij zorgen voor mezelf en in mijn eigen licht en kracht blijven staan noodzakelijk is voor ik op reis ga.

Helderweten

Boodschappen, zinnen, woorden, ingevingen. Ze vallen mij van te voren of tijdens een consult binnen. Door van te voren goed om mijzelf af te stemmen weet ik wat van mij is en wat ik voor iemand ontvang.

Heldervoelen

De emoties die bij een herinnering horen ervaar ik. Ik doorleef op dat moment de emotie die jij gevoeld hebt. Dit is niet erg, het is helpend om woorden aan gevoelens te geven waar jij soms moeite mee hebt. Na een sessie neem ik bewust tijd voor mezelf om af te schakelen en op te laden.

Helderhoren

Een gave die zich met elke stap sterker ontwikkelt. Soms hoor ik de stem van een overleden dierbare of vang ik de vibratie op van de intonatie en het taalgebruik.

Behind the scenes

Een consult voorbereiden
Hoe ik een kaart voor je trek

Hele fijne reading gehad, echt wat ik nodig had om ruimer te denken en bij mn gevoel te komen.

Fijne vrouw met liefdevol karakter