Cursussen

Spiritueel ontwaken

Na een dag kun je je compleet uitgeblust voelen of merk je dat je te vaak over je eigen grenzen heen gaat. Je voelt, weet en merkt dat je fijner afgestemd bent dan anderen om je heen. Je hebt het idee dat je ‘anders’ bent dan de mensen om je heen en je voelt je daardoor soms ‘eenzaam’ of alleen. Je hebt het idee dat er meer in je zit dan je kunt verklaren omdat je soms dingen gewoon weet, voelt, ziet of waarneemt. Weet dat je niet de eerste en vooral niet de enige bent. Welkom bij jouw spirituele ontwaken.

Ontdek de magie van tarot & orakel

De theorie van tarot is uitgebreid. Niet alleen kun je tarotkaarten theoretisch uitleggen je kunt er ook intuïtief een interpretatie aan meegeven. Een combinatie die zowel indrukwekkend als geweldig is. Als je al met orakelkaarten readings doet, dan geven tarotkaarten meer structuur en richting aan de reading. Je komt meer gericht tot een onderwerp waarbij de combinatie van theoretische en intuïtieve interpretatie van de tarotkaarten de orakelkaarten ondersteunen wat tot een verdiepende reading leidt.

Ga mee op reis en word je bewust hoe jij op elk moment gebruikt kunt maken van jouw intuïtie. Ontdek jouw spirituele gave en wat jij in je hebt om jezelf, en daarmee anderen, te helpen.

Spiritueel ontwaken

Onderwerpen
❥ bescherm jezelf voor andere energieën
❥ met meer vertrouwen in je lijf, geest en ziel
❥ de kracht van meditaties en visualisaties
❥ ontdek jouw superpower

Optioneel: terugkomdag


Inhoud cursus

Je voelt, weet en merkt dat je fijner afgestemd bent dan anderen om je heen. Je voelt of weet soms van te voren aan wat een ander zal gaan zeggen. Vaak kom je uitgeblust of uitgeput thuis nadat je een gezellige dag hebt gehad. Je droomt veel of weet dat je dingen in je dromen meemaakt maar je kan er nog geen woorden of indrukken aan geven. Je hoofd vertelt je het een en toch knaagt er van binnen vanuit je buik iets anders. Wat je doet geeft je minder voldoening dan voorheen. Je bent op zoek naar een manier van waardevolle zingeving en invulling van je dag maar het lukt je op de een of andere manier niet. Wat is nu eigenlijk jouw doel in dit leven?

Herken je een of meerdere punten? Welkom bij jouw spirituele ontwaken. Deze vier weken staan volledig in het teken van jouw spiritueel ontwaken. Ik neem je mee naar jouw innerlijke rust, je maakt kennis met verschillende vormen van energetisch en intuïtief werk. Je gaat op ontdekkingsreis waar jouw kracht ligt en wat jij te doen hebt in dit leven. Wij gaan stap voor stap waarin jij de snelheid, diepte en onderwerpen aangeeft waar jouw interesse gebied ligt. Dat kunnen diverse vormen zijn zoals energetisch reinigen, helen met klankschalen, ervaren van cacao, intuïtief werken met kaarten.

Data cursus
In overleg te bepalen. Dit zijn 1 op 1 cursussen. In overleg is het mogelijk deze cursus met vrienden, familie of vriendinnen te volgen.

Voor wie is deze cursus geschikt?
Voor iedereen die geïnteresseerd in spiritualiteit, bewustwording, persoonlijke groei en meer vanuit zijn of haar intuïtie wil leven.

Investering
De investering in jezelf is €222,- inclusief naslagwerk

Tarot voor beginners

Desiré Tomohamat | medium | tarot | orakel | hsp | reading | consult | paranormaal | spiritueel | coach | Reiki

Onderwerpen
❥ grote Arcana
❥ kleine Arcana
❥ verdieping elementen, hoe doe je een reading, het belang van aarden
❥ ontwikkel je intuïtie met tarot, waar let je op in een reading, het belang van energetisch reinigen

Optioneel: terugkomdag

Data cursus
In overleg te bepalen. Dit zijn 1 op 1 cursussen. In overleg is het mogelijk deze cursus met meerderen te volgen. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Data cursus
In overleg te bepalen. Dit zijn 1 op 1 cursussen. In overleg is het mogelijk deze cursus met meerderen te volgen. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Voor wie is deze cursus geschikt?
Voor iedereen die op een laagdrempelige en toegankelijke manier de theorie van de tarot wil leren. Elke week verken je een deel van de tarot, maak je huiswerk en oefen je met de materie.

Investering
De investering in jezelf is €222,- inclusief naslagwerk